Gezelschapsdieren

 

Spreekuur gezelschapsdieren:
Van maandag tot en met vrijdag kunt u elke middag bij ons terecht voor de behandeling van uw huisdier. Omdat we graag voldoende tijd voor onze patiënten reserveren werken wij enkel op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk via 053-5721500 of via info@daphaaksbergen.nl

 

 

PrijzenActies

HPM voeding verkrijgbaar bij Dierenartsenpraktijk Haaksbergen!
HPM is een nieuwe veterinaire voeding die ontwikkeld is om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de voedingsbehoefte van hond en kat. Deze voeding is gebaseerd op een laag koolhydraat – hoog eiwit formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Het resultaat is een voeding die perfect aansluit bij de behoefte van uw huisdier. HPM is meer dan alleen een onderhoudsvoeding, het biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en gezondheid ondersteunen. Door de formulering, die een hoog gehalte dierlijke eiwitten bevat, vinden honden en katten het van nature zeer smakelijk.
Blijvende spaaractie: 6 + 1 gratis
Eenmalig 2e zak 50 % korting op de gezondheidsvoeding.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Vaccinatie

Om te voorkomen dat uw hond of kat ziek wordt, is het belangrijk deze jaarlijks te laten vaccineren. We hebben een speciaal schema waarmee we uw huisdier enkel vaccineren tegen de ziektes die noodzakelijk zijn. Het schema dat we hiervoor gebruiken leggen we u graag persoonlijk uit.

Prijzen

 

Om onze meest actuele prijzen te bekijken verzoeken wij u hiernaast uw gegevens in vullen. Binnen enkele minuten krijgt u een e-mail met alle gegevens.
Op dit moment hebben we een interessante actie voor castraties en sterilisaties voor u!

 

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Acties

  

Voordeel op ontwormen & 3 maandelijks antivlooien- en tekenmiddel! 

Goed ontwormen is van groot belang voor een optimale gezondheid van mens en dier. Wij adviseren om 4 x per jaar uw dier te ontwormen. Ook vlooien en teken zijn het gehele jaar actief. Om uw hond of kat effectief te beschermen hebben wij diverse middelen in ons assortiment. Samen met u bepalen we welk middel en strategie het beste passen bij uw huisdier en woonsituatie.

Halfjaarpakket = 10% korting

Jaarpakket = 15% korting